miercuri, 20 octombrie 2010

Acum lucram abdomenul !

Hey fetelor , de dimineata vam pus putin la treaba ( desi nu cred ca a facut vreuna ceva ) acum sa va si explic cateva exercitii (usoare) :
Incepem cu abdomenul :
1. Abdomenele : -Dintre toate exercitiile pentru tonifierea muschilor abdominali, acesta este cel mai eficient. Cu siguranta ai mai practicat asa-ceva, deci stii ca, in esenta, nu e nimic complicat. Secretul este sa respiri adanc inainte de fiecare noua repetitie, care trebuie sa dureze, in medie, cam 4-5 secunde. Iti recomand cate 30 de miscari zilnic, in seturi de cate 15, cu o scurta pauza intre ele.
-Prin al doilea exercitiu, iti vei tonifia, alternativ, muschii oblici, care se afla intre extremitatea cutiei toracice si bazin. Asadar, executa, pe rand, cate 15 miscari, similare ca executie cu "abdomenele", singura diferenta fiind ca, la ridicare, vei inclina trunchiul spre dreapta, respectiv stanga.
-Ultimul exercitiu din acest ciclu urmareste sa "definitiveze" tonifierea musculaturii abdominale, cu alte cuvinte sa "incoroneze" ceea ce ai facut pana acum. Nici acest exercitiu, denumit, in jargonul de specialitate, "lumanarea"nu iti este necunoscut. 
 Respira adanc, controleaza-ti fiecare miscare a picioarelor si mentine muschii abdominali incordati.
   Kiss !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu