vineri, 8 octombrie 2010

Cum sa iti recapeti iubirea pierduta ?



Suferiti de astfel de lucruri:
  Pierderea brusca a poftei de mancare?
  Va simtiti extrem de obositi pe parcursul zilei?
  Verificati daca fostul sau fosta a intrat pe messenger sau pe internet?
  Aveti probleme de concentrare la serviciu?
  Treceti prin stari emotionale grele?
  Verificati profilul de hi5 sau facebook pentru a vedea cati prieteni are, sau ce a mai facut?
  Va simtiti extrem de deprimati?
  Va ganditi incontinuu cu cine se intalneste?
  Va temeti in mod constant ca s-a terminat pentru totdeauna si nu o sa mai fiti impreuna niciodata?
  Va purtati extrem de frumos si ii spuneti partenerului cat de mult il/o iubiti incontinuu?
  Incercati sa convingeti partenerul ca v-ati schimbat in timp?
  Incercati sa argumentati mereu ca nu a fost vina dvs?
  Il/O sunati incontinuu?
  Incercati sa va scuzati incontinuu pentru tot?
  Incercati sa intrati in legatura cu prietenii si rudele ei/lui?
  Incercati sa spionati? Sau ce e mai rau...il/o implorati sa se intoarca?

Daca ati facut oricare dintre lucrurile de mai sus inseamna ca probabil nu ati reusit decat sa va indepartati fostul/a si mai mult.

Iata ce vreau sa faci...vreau sa iei legatura cu el sau cu ea prin SMS sau pe messenger...de ce SMS sau messenger? Ei bine pentru simplul fapt ca acesta este intotdeauna citit, indiferent cat incerca sa te evite.

Iata mesajul pe care trebuie sa-l scrii in text –
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vreau sa-ti spun ca ai avut dreptate in legatura cu despartirea...cred ca avem nevoie cu adevarat de o pauza. S-a intamplat ceva minunat de curand...banuiesc ca atunci cand lucrurile se intampla pur si simplu, se intampla cu un motiv...Stii ce?”
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Mesajul poate suna incomplet, cu finalul “Stii ce?”.


Mesajul poate suna incomplet, cu finalul “Stii ce?”.
Dar asta este trucul aici...lasand mesajul incomplet vei trezi curiozitatea si el sau ea va vrea sa stie restul mesajului. Sa nu fiti surprinsi daca suna imediat.
In acel moment va trebui sa fiti atenti...nu trebuie sa raspundeti imediat la telefon...este foarte important sa-mi urmati sfatul

trimitand acest mesaj, faceti tot ceea ce i-ar putea determina sa va doreasca din nou. Le spuneti in mod indirect –
  • “Nu mai am nevoie de tine” – Acest lucru i-ar deranja serios, avand in vedere ca le-ati spus ca nu mai sunteti ai lor. Ceea ce va crea un sentiment de pierdere a ceva important in ei. Ii va face sa va doreasca mai mult ca niciodata.
  • “Le spuneti ca a-ti trecut peste despartire” – Ii faceti sa se gandeasca la modul in care ati trecut asa repede peste.
  • “Le spuneti ca despartirea nu v-a afectat prea mult” – Faptul ca nu v-a afectat, ii va afecta pe ei...le va veni greu sa inteleaga ca ati trecut peste atat de repede.
  • “Spunandu-le ca s-a intamplat ceva minunat de curand in viata voastra s-ar putea teme ca poate ati gasit deja pe altcineva” – Acest lucru le va declansa frica de a va fi pierdut...si in acelasi timp teama de a fi gasit pe altcineva ii va impinge emotional sa afle mai multe.
Urmatorul pas este foarte important...cititi cu atentie!
Acum veti vedea adevarata magie...vreau sa fiti foarte atenti aici...fata/baiatul care va evita, efectiv va incepe sa implore atentia voastra incepand de acum....
Dupa ce ati trimis mesajul de mai sus...fostul sau fosta probabil ca va va suna sau va va trimite un mesaj pentru a afla restul...
In acest caz spuneti-le ca aveti ceva important sa-i spuneti si trebuie sa vorbiti la telefon – ceea ce nu vor putea refuza pentru ca deja ii omoara curiozitatea de a cunoaste restul mesajului.
Imediat ce sunteti la telefon....faceti o scurta conversatie si spuneti ca aveti ceva cu adevarat important sa le spuneti...si apoi ezitati!
“Spuneti....Hmmm! Ei bine. Nu stiu cum sa spun asta...dar...banuiesc ca nu ar trebui sa-ti spun...dar...si apoi taceti....
In acest moment probabil va va forta, insa ezitati putin mai mult si apoi spuneti...nu cred ca ar trebui sa-ti spun acum...trebuie sa inchid! Si apoi inchideti! Atat! Nici mai mult nici mai putin!"
Nu lungiti momentul, spuneti lucrurile astea pe scurt si apoi inchideti.
Acum...stiti ce ati facut? Ei bine...surpriza!
Daca inainte era doar curios, acum arde de dorinta sa afle ce ati vrut sa le spuneti.
Le va fi greu sa se relaxeze si sa treaca peste faptul ca ati avut ceva sa le spuneti insa nu ati spus-o...de ce ar functiona asta? Ei bine, oamenii au tendinta sa-si doreasca ce nu pot avea....iar acea dorinta se poate transforma intr-o obsesie o data cu timpul.

Iata ei au reusit :

E incredibil! A mers...
“Iti multumesc foarte pentru pentru aceasta capodopera. Mi-a deschis ochii! Si spre surprinderea mea el a sunat in a 8-a zi...parand ca vrea sa se imapce. M-ai facut sa realizez multe lucruri pe care nu le-as fi vazut niciodata.
Inca o data iti multumesc foarte mult!”
-- Maria Georgescu

Daniel m-a implorat...
“E greu de crezut. Practic m-a implorat sa fie din nou cu mine. Mi-a luat ceva timp sa realizez asta insa a meritat efortul. Sfatul din manualul tau a functionat extrem de bine. Cea mai buna investitie facuta pana acum.
Multumesc mult!”
-- Elena Matei
   Tu de ce nu ai reusi ???
 

8 comentarii:

  1. nu prea cred ca va merge ptr ca e posibil sa sp asa"si ce daca asta este sau sa nu l intereseze si atunci ce faci ??? nu este riscul sa l pierzi de tot???cine imi rasp?nu toata lumea reactioneza asa cum scrie mai sus sunt fata prietenul meu este scorpion si eu de asemena.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa speram ca-mi va ajuta

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ascultati prostiile astea da intradevar pasii descris mai sus adika ce faci sau ce ai facut ca nai pofta de mincare etc sint adevarate in rets cu sms nu e adevarat exemplu pe mine ma lasat iubita acuma 3 saptamini si daca eu ii fac asemenea truc cum e descris o perd de tot si pu totdeauna deorece va spune "veziti de viata ta, ma bucur pu tine si multe multe altele asa ca faceti ceea ce va spune inima si daca acea persoana intradevar e pu tine veti fi impreuna da daca nu poti sa faci orice ca nu te mai ajuta nimic succese

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine a raspuns si sunat imediat. Sa vedem in continuare. Va tin la curent.

    RăspundețiȘtergere
  5. O vreau înapoi dar ea nu mai vrea nu știu cum sa mai procedez ma ajutați va rog ???

    RăspundețiȘtergere
  6. O vreau înapoi dar ea nu mai vrea nu știu cum sa mai procedez ma ajutați va rog ???

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta e doar asa pentru copii! 🙄

    RăspundețiȘtergere