vineri, 8 octombrie 2010

Ce culoare de par ti se potriveste

BLONDUL - ATENTIE LA ALEGEREA NUANTEI!

   Nuantele cenusii ar trebui evitate. Exista femei care sunt facute sa fie blonde dar marea majoritate ar trebui sa inteleaga faptul ca nuantele de gri nu se potrivesc cu orice ten. In schimb, exista altele la fel de calde care sunt intr-adevar  placute si dau o anumita stralucire tenului.

De exemplu bejurile indulcesc trasaturile, blondul auriu, foarte deschis, ca parul unui bebelus te duce cu gandul la vacanta si la soare si la fel da stralucire tenului.

Sfatul HAIRWELLNESS....and more - femeile deschise natural la par sunt facute pentru a fi blonde.

ROSCATELE CU OCHII VERZI ... COMBINATIA FATALA
Ganditi-va la roscatele naturale cu pistruii lor care se accentueaza la soare cat sunt de deosebite. Ruginiul este vedeta anului, a trecut perioada in care am fost intoxicati de rosul turbat pe care il intalneam la orice colt de strada. Acum ne putem juca pe nuante de ruginiu cu mese ciocolatii.

Sfatul HAIRWELLNESS....and more - niciodata nu strica un joc de nuante daca nu sunt contrastele prea mari.
  

SATENA - INTOTDEAUNA NATURLA
   In ultima vreme cand intri in saloanele de infrumusetare ai impresia ca ai patruns fie intr-o cofetarie, fie intr-o cafenea, Cererea este foarte variata de la: "mi-as dori o cafea cu lapte", "poate o ciocolata amaruie m-ar prinde foarte bine", la "mi-ar placea o aluna, caramelul e prea dulce pentru mine?".

Sfatul HAIRWELLNESS....and more  - acestea sunt culorile care in principiu se potrivesc oricui cu suvite mai deschise pe aceleasi tonuri sau  mai aramii chiar si pentru o piele mai inchisa la culoare, iar pentru cele cu pielea si ochii deschisi un saten cenusiu sau un brun ar fi perfect.
BRUNETA MEREU LA MODA!

Sfatul HAIRWELLNESS....and more - brunetele naturale ar putea sa accentueze un pic culoarea desi sunt foarte conturate de la natura. Majoritatea o poate face cu succes cu ajutorul vopselei fie ca este vorba de un negru brun sau de o nuanta asemanatoare cu ciocolata amaruie.

Nuantele de negru ceva mai calde merg cu tenurile mai pale in timp ce negrul albastrui da personalitate si se incadreaza tenurilor mate cu ochi deschisi la culoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu