sâmbătă, 9 octombrie 2010

Cum sa va faceti rimelul sa dureze mai mult

Pasi 
  1. Alegeti un rimel cu o pensula subtire, ceea ce inseamna ca deschizatura tubului va fi mica si mai putin aer va intra inauntru. Cand aerul intra in tub, rimelul se usuca.
  2. Evitati sa agitati prea mult rimelul in timpul utilizarii. Astfel aerul va intra in tub.
  3. Adaugati o picatura de apa in tubul de rimel uscat, daca este nevoie. Nu este o idee grozava, dar in caz de urgenta, veti putea sa mai folositi rimelul, folosind acest truc.
 Sfaturi 
  • Asigurati-va ca folositi trucul cu apa numai la rimeluri solubile in apa, nu la rimeluri rezistente la apa.
  • Daca aveti rimelul de mai mult de 3 luni, este probabil o idee buna sa il inlocuiti si sa folositi aceste trucuri cu un tub nou. 
Cum sa va dati cu rimel ??

 Pasi 
  1. Ganditi-va la tipurile de rimel si alegeti unul potrivit cu genele dv si cu ocazia. Aveti la alegere lungirea, ingrosarea, rezistenta, ingrijirea si rezistenta la apa, printre altele. Pentru zi, ati putea decide sa adaugati lungime, in timp ce pentru o seara in oras s-ar putea sa fie nevoie de un rimel rezistent sau care sa dea volum.
  2. Alegeti o culoare. Daca aveti genele blonde sau roscate, optati pentru maro. Femeile cu gene mai inchise la culoare aleg maro pentru un aspect mai lejer, si negru sau maro-inchis pentru gene mai pronuntate sau mai dramatic.
  3. Intoarceti-va genele cu un aparat special, daca doriti, si aplicati tot machiajul ochilor inainte de aplicarea rimelului.
  4. Scoateti periuta din tub printr-o singura miscare. Frecarea periutei in tub va introduce aer in tub, putand usca rimelul si introducand bacterii in el.
  5. Incepeti cu partea de dedesubt a genelor superioare, miscand periuta incet in sus catre varful genelor. Intotdeauna tineti periuta paralela cu pleoapa. Rulati periuta incet cu o miscare in sus pentru a separa genele.
  6. Lasati primul strat de rimel sa se usuce inainte de a aplica al doilea strat in acelasi fel.
  7. Folositi un pieptene pentru gene pentru a separa genele umede. De asemenea stergeti genele cu servetele daca este nevoie sa indepartati rimelul in exces.
  8. Folositi mai putin rimel pentru genele inferioare. Incepeti acolo unde genele intalnesc marginea pleoapei de jos si periati incet in jos.
  9. Indepartati orice urma de rimel de pe piele cu un bat de urechi inmuiat in demachiant.
 Sfaturi 
  • Persoanele care poarta lentile de contact ar trebui sa aleaga formule rezistente la apa, pentru ca rezista mai mult, scazand sansele ca rimelul sa ajunga in ochi.
  • Intotdeauna demachiati-va bine ochii inainte de a va culca. Va mentine genele sanatoase si va preveni intrarea rimelului in ochi in timpul noptii.
  • Aplicati rimel dupa fardurile de pleoape si contur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu