vineri, 8 octombrie 2010

Machiaj - Tendinte

OCHII:   
  • pro: umbre de culoare;
     
  • contra: umbre de negru si gri.
Machiajul care pune accent pe umbre nu va iesi niciodata din trend, dar in 2010 ne vom bucura si de nuante in culori pastelate de umbre si de umbre realizate cu masura. Negrul pur ramane pe banca de rezerva, insa aceasta nu inseamna ca trebuie sa arunci obligatoriu creioanele kohl, ci doar sa poti avea incredere in el alaturat la paleta de culori.Se poarta iarasi ochii machiati "cu codita" care dau impresia de exotic si ludic.

GENELE MATASOASE:    
  • pro: gene cat mai naturale;
     
  • contra:genele incarcate excesiv.
     
Privirea seducatoare generata de o clipire impaienjenita de tusul de mascara, nu va scoate in evidenta decat falsitatea lookului. Pentru o impresie mai naturala foloseste rimel pentru gene cu volum si intoarse. Daca iti plac genele false,alege totusi o lungime care sa nu para ridicola.


MACHIAJ NATURAL:  
  • pro:  fondul de ten cat mai natural;
     
  • contra:  pudra bronzanta in exces.

Trebuie sa recunoastem ca evolutia industriei cosmetice este cea care determina schimbarile de look si aparitia noilor tendinte in make-up. In primavara-vara 2010 se poarta look-ul natural care inspira un aer fresh. Pentru a obtine o asemenea impresie si pentru a te incadra in trendurile de machiaj foloseste un fond de ten cu o nuanta cat mai naturala si in cantitati reduse, doar atunci cand este necesar.

ATENTIE! Exfoliaza si hidrateaza-ti obligatoriu tenul corect de fiecare data inainte sa aplici fondul de ten mai ales in zonele cu probleme (zona T), pentru ca pielea ta sa arate proaspata si tanara.


MACHIAJUL BUZELOR:  
  • pro:  luciul de buze incolor ia amploare;
     
  • contra: nuantele de roz,grena si maro sunt departe!
     
Naturalul buzelor lasa in urma rujurile mate cu nuante de roz, grena si maro. Daca ai buzele subtiri glossurile deschise la culoare o sa iti vina bine, pentru ca rolul acestora este de a va accentua conturul buzelor si a le da o stralucire aparte.

Un comentariu: